Advertentie

Abonneren

Op deze pagina kun je je abonneren op Interior Business Magazine. Hèt vakblad voor en over wonenretail, de meubelvakhandel, interieur leveranciers en interior designers.

Een team van ervaren redacteuren in de woonbranche maakt een stijlvolle editie van Interior Business Magazine. Blijf als interieur professional het gehele jaar op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en neem een abonnement voor slechts 125 euro.

Combinatie abonnement

Wil je je ook abonneren op Bedding Business Magazine? Dan kun je profiteren van een wel heel voordelig combinatie abonnement. Voor € 150 ontvang je een jaar Interior Business Magazine én 6x Bedding Business Magazine (normaal €200).

Kies hieronder het abonnement dat bij je past.

Meer dan 5 abonnementen tegelijk afsluiten, klik dan hier.

Kies hier uw abonnement

nieuwsbrief

Alternatief e-mailadres

Privacyverklaring

3 + 13 =

Opzeggen van het abonnement: Abonnementen worden na afloop van de abonnementstermijn telkens stilzwijgend verlengd met een periode van twaalf maanden tenzij de afnemer het abonnement tenminste twee maanden vóór het einde van de lopende abonnementstermijn schriftelijk heeft opgezegd.

Afleveradressen buiten Nederland:  Voor abonnees met afleveradressen in België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland en België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.

 

Gratis e-mail nieuwsbrief!

Laat je e-mailadres achter en ontvang dagelijks ontbijtnieuws in je mailbox!

You have Successfully Subscribed!