Advertentie

Abonneren

Op deze pagina kun je je abonneren op Interior Business Magazine. Hèt vakblad voor en over wonenretail, de meubelvakhandel, interieur leveranciers en interior designers.

Een team van ervaren redacteuren in de woonbranche maakt een stijlvolle editie van Interior Business Magazine. Blijf als interieur professional het gehele jaar op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en neem een abonnement voor slechts 125 euro.

Combinatie abonnement

Wil je je ook abonneren op Bedding Business Magazine? Dan kun je profiteren van een wel heel voordelig combinatie abonnement. Voor € 150 ontvang je een jaar Interior Business Magazine én 6x Bedding Business Magazine (normaal €200).

Kies hieronder het abonnement dat bij je past.

Meer dan 5 abonnementen tegelijk afsluiten, klik dan hier.

Kies hier uw abonnement

nieuwsbrief

Alternatief e-mailadres

Privacyverklaring

1 + 15 =

Abonnementsprijzen zijn exclusief btw. U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode geldt uw abonnement tot wederopzegging.

Afleveradressen buiten Nederland:  Voor abonnees met afleveradressen in België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland en België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.