Advertentie

Interior Business Magazine is het markt-leidend vakblad voor woonretailers, de meubelvakhandel, interieurleveranciers en interior designers met de focus op de handel in meubelen. Een team van ervaren redacteuren, columnisten en subject matter experts uit de woonbranche maakt stijlvolle edities met interviews, bedrijfsprofielen, columns, achtergrondverhalen en beursverslagen in het glossy magazine, dagelijks op de online platform en op de social-media kanalen. Blijf als interieurprofessional het gehele jaar door op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de interieurbranche. Het magazine verschijnt maar liefst 16 maal per jaar.

Nog geen abonnement? Kies hieronder het abonnement dat bij u past.
Meer dan 5 abonnementen tegelijk afsluiten, klik dan hier.

Combinatie abonnement
Wilt u ook abonneren op Bedding Business Magazine? Profiteer van een wel heel voordelig combinatie abonnement. Voor € 150 ontvangt u een jaar Interior Business Magazine én 6x Bedding Business Magazine (normaal €200).

Maak hieronder snel uw keuze.

Opzeggen van het abonnement: Abonnementen worden na afloop van de abonnementstermijn telkens stilzwijgend verlengd met een periode van twaalf maanden tenzij de afnemer het abonnement tenminste twee maanden vóór het einde van de lopende abonnementstermijn schriftelijk heeft opgezegd.

Afleveradressen buiten Nederland:  Voor abonnees met afleveradressen in België/Duitsland berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland, België of Duitsland? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.

 

Gratis e-mail nieuwsbrief!

Laat je e-mailadres achter en ontvang dagelijks ontbijtnieuws in je mailbox!

You have Successfully Subscribed!