Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden om te adverteren in het vakblad voor de meubel en interieurbranche: Interior Business Magazine.

Interior Business is een multimediaal platform voor en over wonen retail, de meubel vakhandel, interieur leveranciers, interior designers en andere professionals in de woonbranche. Het vakblad verschijnt 16 keer per jaar en brengt de interieur professional een evenwichtige mix van actualiteiten, vakkennis, human interestverhalen en een stijlvolle presentatie van producten en events uit de meubel en interieur branche.


Waarom adverteren in Interior Business?

 • De makers, met hun ruime ervaring op het gebied van interieurbladen maken, zijn stuk voor stuk verankerd in de interieurbranche.
 • Het lezersbestand is bijzonder sterk en zeer gericht op uw doelgroep. De lezersgroep is van scratch af aan zorgvuldig samengesteld, in nauwe samenwerking met toonaangevende interieur leveranciers.
 • Het draait naast een sterk bereik om aandacht. Door middel van hoogwaardige content zijn wij in staat aandacht te genereren en waarde toe te voegen aan uw commerciële boodschap.
 • Het glossy magazine is vormgegeven is de klasse, stijl en allure waarmee producten in de branche doorgaans worden ‘geshowd’.
 • De verschijningsdata houden rekening met de aanloop naar alle belangrijke inkoopmomenten in de markt.
 • Wij bieden u een perfect online platform om uw printuitingen mee te combineren.
 • Wij zijn in staat om in het mediaplan ook andere interieurtitels aan te dragen. Business Content Media is uitgever van Interior Business, Bedding Business, Home Deco Business en Vloeren Business en Horeca Ambiance.

Specificaties Interior Business Magazine
Bereik: wonenretailers, interieurleveranciers, interior designers, meubelvakhandel en andere interieurprofessionals
Oplage: 3.000
Frequentie: 16 edities per jaar

Online adverteren
Interior Business is niet alleen een geprint magazine, ook online houden wij interieur professional dagelijks op de hoogte van belangrijk nieuws in de branche. Op de website www.interiorbusiness is het mogelijk een banner of advertorial te plaatsen evenals in de e-nieuwsbrief.

Vormen van online adverteren zijn:

 • Banners is de vorm van rectangles, bannerblocks
 • Advertenties/advertorials in online e-nieuwsbrieven
 • Partner e-mailingen
 • Digitale dossiers

Business Content Media beschikt over ruim 5.000 zakelijke nieuwsbrief abonnees.

Andere interieur websites die voor u interessant kunnen zijn:

www.beddingbusiness.nl
www.homedecobusiness.nl
www.vloerenbusiness.nl
www.vakbladmobilia.nl

Neem voor informatie over de online en offline advertentiemogelijkheden en tarieven contact op met
Richard van der Hak
T. +31(0)6-158 385 76.
Uitgever van o.a:  Interior Business – Bedding Business – Home Deco Business – Vloeren Business – Horeca Ambiance – Mobilia