Advertentie


Eijffinger BV
Eijffinger ontwerpt en ontwikkelt collecties gordijnen en meubelstoffen, behang, vliesbehang, vinylwandbekleding en gecombineerde behang / interieurstoffen in hun eigen studio
Met uitgesproken en kleurrijke ontwerpen voor behang en stoffen willen wij de wereld mooier maken. En dat doen wij bij Eijffinger al meer dan 140 jaar. In al die jaren is onze nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven.

Het Eijffinger hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en via distributeurs is het merk verkrijgbaar in 90 landen. Naast dat we een bekend merk zijn in de consumentenmarkt, is Eijffinger ook actief in de projectenmarkt. De nadruk ligt op de top-kwaliteit producten met een up-to-date en decoratieve uitstraling. De Eijffinger collecties bestrijken een breed spectrum; behangcollecties (met of zonder gecoördineerde stoffen) voor de verf- en behang speciaalzaken, gordijncollecties voor de woninginrichters, projectstofcollecties (vlamvertragende FR-One collectie) voor de projectmarkt en stofferingcollecties voor de meubel- en stofferingsindustrie.


Gratis e-mail nieuwsbrief!

Laat je e-mailadres achter en ontvang dagelijks ontbijtnieuws in je mailbox!

You have Successfully Subscribed!