Advertentie


Oniro Textiles
Oniro Textiles heeft een prachtige uitgebreide collectie meubelstoffen, alle stoffen beschikken over zeer goede technische eigenschappen. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle denkbare huiselijke- of projectmatige toepassingen. De collecties zijn tevens onderling perfect met elkaar te combineren.
Oniro Textiles is de trotse distributeur van het Deense Gabriel. Gabriel heeft een zeer uitgebreide collectie geweven meubelstoffen. Wol, Trevira CS en Polyester zijn de belangrijkste gebruikte garens in de collecties. Er is bij Gabriel kleur en structuur in overvloed.

We vinden het bij Oniro Textiles belangrijk om met je mee te denken over de toepassingen van onze meubelstoffen. We adviseren je graag over de ontelbare mogelijkheden binnen onze collecties. Ook als je opdrachtgever speciale wensen of eisen heeft voorzien we je graag van een goed advies. We delen graag onze kennis en ervaring met jullie. Bel ons voor een afspraak, een vrijblijvend advies of laat ons weten welke stalen we je kunnen toesturen.

 


Gratis e-mail nieuwsbrief!

Laat je e-mailadres achter en ontvang dagelijks ontbijtnieuws in je mailbox!

You have Successfully Subscribed!