Dutch Interior Days
1 – 28 februari
Experience Center in Barneveld

Tijdens deze editie van de DID, Dutch Interior Days, presenteren de Dutch Interior merken Eleonora, By-Boo, Sevn en Urban Cotton hun voorjaarscollecties 2023 samen met partner Key West Bedding in het Experience Center van Dutch Interior.

De hele maand februari worden klanten tijdens een één-op-één afspraak rondgeleid door het compleet gerestylede Experience Center waarbij ze de nieuwe collecties kunnen inkopen. De insteek van deze editie is aandacht voor elkaar.

De collecties
”In de spring-summer collecties omarmen we opnieuw een organisch en natuurlijk interieur. Het mixen van materialen blijft daarbij dé manier om een spannend en interessant geheel te creëren. Eleonora voorziet in deze trend door in te spelen op natuurlijke materialen zoals travertin en Italiaans marmer en meubels in allerlei organische vormen. By-Boo brengt dit seizoen een tegenhanger: een Colourfull & Fun interieur vol bold statements. Sevn, hét merk voor modulaire banken, brengt weer een aantal verrassende nieuwe modellen, stoffen en accessoires. Urban Cotton presenteert voor het eerst sinds de overname van het merk nieuw werk en nieuwe kunstenaars. Tot slot heeft Key West Bedding naast een nieuwe huisstijl ook de nodige nieuwe boxsprings in hun collectie die ze met trots presenteren tijdens de Dutch Interior Days februari 2023.”

Sfeerimpressie van de laatste editie (Foto’s Interior Business Magazine)