De Woonindustrie bericht dit voorjaar te starten met twee interieur-events: Spring Marketdays en MDXL Project & Interieur.

Spring Marketdays: maandag 28 maart & 4 april

Deze voorjaarsdagen staan volledig in het teken van de nieuwste trends, kleuren, vormen en materialen op het gebied van interieur. Een totaalaanbod van 150 nationale en internationale merken in de segmenten meubelen, slapen, verlichting, vloer- en wandbekleding, design, accessoires, textiel en smart living.  Volgens de organisatie is dit dé gelegenheid om de makers te ontmoeten en in een prettige sfeer zaken te doen.

MDXL Project & Interieur: maandag 25 april
De organisatie van DWI zegt in te spelen op de toenemende behoefte van interieurbedrijven om de groeiende projectmarkt te betreden o.a. in de sectoren office, zorg en winkelinrichting. In samenwerking met ruim 150 interieurmerken en partners is een nieuw initiatief tot stand gekomen speciaal gericht op de project- en interieurmarkt: MDXL Project & Interieur.

Deze unieke dag is speciaal voor (interieur) architecten, ontwerpers, projectinrichters, stylisten, retailers, detaillisten, horecaondernemers en adviseurs.