Alwin Snippe gaat als Commercieel Directeur aan de slag bij Stoov®, de Nederlandse maker en bedenker van duurzame warmtekussens. Dat maakt het bedrijf donderdag bekend. Snippe, eerder Marketing Director bij Greetz en E-commerce Specialist bij Wehkamp, is deze maand officieel begonnen en gaat zich richten op (internationale) groei en het schaalbaarder maken van zowel de zakelijke als consumentenmarkt.

Snippe (35) verdiende zijn sporen onder andere bij Greetz, waar hij ruim acht jaar werkte aan onder meer de positionering van het merk, performance marketing en klantenservice. Tevens gaf hij vorm aan het marketingteam. Ook bij Wehkamp heeft Snippe impact gemaakt in de transitie van e-commerce naar m-commerce en de lancering van onder andere de online klantenservice van Wehkamp.

Samen impact maken
“Ik kijk ernaar uit om met het unieke en talentvolle team van Stoov® en partners de (internationale) groei te intensiveren en het aantal merkambassadeurs te laten groeien. Hiervoor zetten we eerst in op Duitsland, maar het is de ultieme droom om in Amerika tractie te krijgen met Stoov”, vertelt Snippe. “Het is mijn ambitie om de huidige transactionele business te transformeren naar een relationele business, waardoor Stoov meer wordt dan een aankoop. De producten van Stoov zijn immers voor zoveel momenten te gebruiken. Ik word ontzettend blij van het maken van impact voor een A-consumentenmerk dat de wereld mooier en duurzamer maakt!”

Stoov CEO Niek Veendrick vult aan: “Ik ben enorm blij dat Alwin het team van Stoov® verder komt versterken. Hij brengt een geweldig track record en jarenlange ervaring in (online) consumentenmarketing met zich mee. Zijn positieve energie en ondernemerschap gaan Stoov® zeker helpen om internationaal verder te groeien en nog meer mensen duurzaam te verwarmen.”

Over Stoov®
Stoov is opgericht in 2014 en een Nederlandse maker en bedenker van duurzame warmtekussens. ”De draadloze infrarood warmtekussens en -dekens voor binnen én buiten zijn een perfecte combinatie van stijlvol design, slimme technologie en duurzaamheid. Stoov verwarmt je waar en wanneer jij het nodig hebt, in drie verschillende warmtestanden. Je maakt direct contact met de warmtebron in je Stoov. Zo gaat er geen energie verloren en blijf jij urenlang warm. Voor de producten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen van de beste kwaliteit.”