Marco Barbuio van BXB Interior Collections is de nieuwe voorzitter van de VIIA. De uitgever van dit magazine had het genoegen hem maandagochtend in Nieuwegein al persoonlijk te feliciteren, maar ook vanaf deze plek nogmaals: van harte gefeliciteerd en veel succes, Marco!

Op vrijdag 22 oktober jl. vond de jaarlijkse ledendag plaats bij de Dutch Design Week in Eindhoven van de Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA). Tijdens deze agentendag vond o.a. de ledenvergadering plaats en is afscheid genomen van Christel Janssen als voorzitter van de VIIA. Christel (The House of Furniture) is bestuurslid van de VIIA sinds 2008, waarvan de laatste 6 jaar actief als voorzitter.

Het stokje van het voorzitterschap wordt overgenomen door Marco Barbuio (BXB Interior Collections). Marco is sinds 2012 lid van de VIIA, waarvan de laatste jaren als bestuurslid. Als nieuwe bestuursleden treden toe Renate van Velthoven (0031 Design), Gina Sanders (CAAT Brands Agency/Yellowstone) en Bart Brugman ( Bart Brugman B.V.). Feiko Toby (Feiko Toby agenturen) sinds 2015 bestuurslid, is verkozen voor een volgende periode van drie jaar. Christel Janssen, Anton van der Lande en Marc Reith treden af als bestuurders.

De VIIA is een vereniging van en voor importeurs en agenten in de interieurbranche, zowel nationaal als internationaal. De VIIA behartigt de belangen van de aangesloten leden en biedt haar leden ook juridische, organisatorische, communicatieve en bemiddelende ondersteuning. VIIA biedt o.a. ondersteuning op het gebied van beoordeling agentuurovereenkomsten, arbeidsrecht, plagiaat/modelinbreuk, vastgoedrecht en meer juridische zaken waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen.

Meer informatie over VIIA kunt u vinden op de website www.viia.nu