Wanneer je een échte innovatie hebt voor de parketbranche, dan is er maar één beurs waar je die wereldwijd kunt introduceren en dat is de Domotex in Hannover. Naast de twee eerder in Nederland geïntroduceerde noviteiten op Interieur Collectie Dagen, de Gap Filler Floor en de Flexx Floor, presenteert Bijlard International op Domotex weer een echte noviteit.

MS Floor Booster is een speciaal ontwikkelde, milieuvriendelijke supersnelle activator die de doordroging van de MS Floor terugbrengt, waardoor de vloer na één uur beloopbaar en na twee uur belastbaar is. De snelheid waarmee de doordroging wordt teruggebracht, kunt u zelf aanpassen door de hoeveelheid activator die u toevoegt aan de MS Floor.

Het werkt simpel: de activator uit het flesje toevoegen aan de lijm, één minuut lang mixen en smeren maar! ’s Morgens lijm je de vloer erin, en ’s avonds kunnen de meubels er al weer op.

Bijlard Internationaal is te vinden in hal 13, stand D11.

Bijlard International is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogwaardige lijmen en kitten. De Zoetermeerse onderneming is actief in de interieurbouw, houtverwerkende industrie, vloerenbranche en private labeling. Het eigen laboratorium garandeert een constante kwaliteit van bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten. Tevens is Bijlard International agent en distributeur van Dynea in de Benelux.