Linda Lagrand, Interior Designer in Interior Business Magazine
‘’Thuis moet een oase van rust zijn, is een uitspraak van Linda. In haar eigen huis is ook het een en ander aan kunst te vinden. “Ik heb het werk Smoking Gun hangen van Hariton Pushwagner. Je kunt hem zien als de Noorse Herman Brood. Behalve kunst is ook decoratie een middel om sfeer te creëren en om een persoonlijke touch te krijgen. Ik heb zelf een shawl van Hermès die van mijn moeder is geweest ingelijst aan de muur hangen. Daar ben ik heel blij mee. Een interieur is beleving. Het moet je zintuigen prikkelen en er niet alleen maar mooi uit zien. Bij het totaalpakket van een interieur hoort ook geur. Voor sommige projecten creëer ik met een partner mijn eigen geuren die bijdragen aan dat gevoel van luxe, rust en thuiskomen.’’

Linda Lagrand: ”interieur moet je zintuigen prikkelen.”

 

Mariska Jagt, Interior Designer in Interior Business Magazine:

Mariska Jagt, ‘dé Chanel van de interieurwereld’

”Toen ik mijn Studio startte, wilde ik direct voortvarend beginnen en heb mijn gouden stip aan de horizon bepaald. Zelden heb ik iemand verteld wat deze is, omdat mijn ambitie echt enorm is (on-Nederlands), maar vandaag de dag durf ik wél te zeggen wat mijn ultieme droom is: namelijk dé Chanel van de interieurwereld worden. Als je in Nederland dit soort dingen hardop zegt of schrijft, word je toch een beetje raar aangekeken, want ‘hej, wat verbeeld je je wel niet, en doe eens even lekker gewoon zeg’, maar eerlijk gezegd maakt me dat weinig meer uit. Dit is wat ik wil en waar ik naar streef!”

Alessio Minotti van Minotti in Interior Business Magazine
‘’ De lange levensduur van en met liefde en vakmanschap gemaakt meubel, dat is voor mij wat duurzaamheid inhoudt. Dat we de natuur met alle respect behandelen is vanzelfsprekend. We komen uit een mooie, bergachtige streek met veel bossen. Daar zijn we zuinig op, uiteraard!’’

Dit was 2019.