Nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord is het vakantieparkenbedrijf Droomparken. Al gehoord van de nieuwe interieur partner van Droomparken? Dat is Dôme Deco; het Belgische interieurmerk richtte het model-appartement in van Droomparken dat staat te schitteren bij het stadion van Feyenoord.

Voor een nieuw project in Spanje “Haciënda el Sueño” heeft Droomparken een model-appartement gebouwd voor het Maasgebouw. Een kwalitatief hoogwaardige woning waar Dôme Deco uiteraard een onderdeel van is. In de woonkamer van het modelappartement heeft Dôme Deco gekozen voor de “Modular” stoel. Om te evenaren met het hoogkwalitatieve project, is de stoel gemaakt in een rijke velvet stof. Dit creëert warmte en luxe. Ook werd er gebruikt gemaakt van gouden kleuren om de luxueuze uitstraling nog meer te versterken, aldus het merk.

Een echte eyecatcher is de grote rond ceramieken tafel met lichtblauwe “Volvere” stoelen om het vakantiegevoel naar een hoger niveau te tillen. In de master bedroom, waar zich ook een inloopdouche bevindt, is het interieur aangekleed met mooie stoffen om het gezellig te maken, want op vakantie moet je je toch ook thuis voelen, zo meent de Belgische firma.

Op de andere slaapkamer hangt een grote spiegel om de ruimte te vergroten. Iets waar Dôme Deco, naar eigen zeggen, sterk in is; werken met grote luxueuze objecten die een impact achterlaten.  In de doorgang, de smalle lange gang in het huisje, hangen de befaamde “buis spiegels” gevuld met planten. Dit geeft een sterk tropisch gevoel, wat ook weer het vakantie gevoel versterkt. Door de spiegels is er een reflectie en wordt er diepte gecreëerd om het dynamisch te laten ogen.

Het model-appartement van Droomparken kan men nog bezoeken tot zondag 21juli .