Drisag Office Inspirators is een Kempens familiebedrijf in meubelontwerp en -productie. Ze kondigen een heuse personeelszoektocht aan. Ze zijn namelijk op zoek naar minstens 10 getalenteerde mensen om zich aan te sluiten bij het groeiend bedrijf. Met een geschiedenis van innovatie, vakmanschap en een passie voor design, biedt Drisag een unieke kans voor enthousiaste professionals en nieuw opkomend talent.

Met een reeks openstaande functies, waaronder vertegenwoordigers voor alle regio’s in Vlaanderen en vakmensen voor het prodcutie-atelier te Herentals, is Drisag op zoek naar individuen die gedreven worden door creativiteit, samenwerking en innovatie. Of je nu een ervaren professional bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of een opkomend talent op zoek naar groeimogelijkheden.

“We zitten in het midden van een war of talent. Er zijn té veel openstaande vacatures en te weinig mensen die deze vacatures kunnen invullen. We komen in contact met veel zelfstandigen maar ook grote multinationals. En overal zien we dit verschijnsel. Het blijkt een moeilijke taak voor veel bedrijven om de geschikte kandidaten te vinden”, aldus Niek Renders, zaakvoerder bij Drisag.

Bij Drisag wordt de nadruk gelegd op een stimulerende werkomgeving waar creativiteit wordt aangemoedigd en samenwerking wordt gevierd. Daarom lanceerde Drisag een campagne mensen en meubels met impact die nog volop lopende is.

Want wie bij Drisag werkt, krijgt de kans om meubelstukken mee te ontwerpen, produceren en plaatsen die daadwerkelijk een positieve impact hebben op de levens van mensen. Denk maar aan ergonomische, akoestische of meer functionele oplossingen die bedrijven kunnen helpen groeien en floreren.

Met de pakkende slogan, Jouw werk zal zichtbaar zijn in kantoren en openbare ruimtes in Vlaanderen en omstreken probeert Drisag zich te onderscheiden. Het bedrijf biedt niet alleen kansen voor professionele groei, maar ook de mogelijkheid om bij te dragen aan de esthetiek en functionaliteit van ruimtes in Vlaanderen en omstreken.

Meer informatie: www.drisag.be