Eijerkamp kondigt met enthousiasme de exclusieve meubelcollectie in samenwerking met de gerenommeerde interieurontwerper en tv-presentatrice Roos Reedijk aan. Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp.

De collectie is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Roos Reedijk en Eijerkamp, waarbij de ontwerpen zijn ontstaan vanuit de behoefte aan meubels met ronde vormen en opvallende prints. Samen met Lotte Eijerkamp, verantwoordelijk voor de inkoop en collectie, heeft Roos de collectie zelf tot in detail ontworpen. Vanaf het allereerste ontwerp tot het zitcomfort en van de exclusieve prints tot de
kleurcombinaties van het hout en marmer van de tafels – alles is met uiterste zorg en precisie samengesteld. Bovendien worden alle gestoffeerde items 100% in Nederland gemaakt, waardoor deze items uit collectie ook trots het label “Made in Holland” dragen.

“Het is waanzinnig om na al die jaren van samenwerken met Eijerkamp mijn eigen meubelcollectie te lanceren. De collectie weerspiegelt precies wie ik ben, van het eigentijdse design tot de unieke prints. Dit weekend lanceren we de collectie in de Eijerkamp winkels, zin in!”, aldus Roos Reedijk.

De “Roos Reedijk x Eijerkamp” collectie omvat een breed scala aan meubels, waaronder een elementenbank, fauteuil, eetkamerstoel, eettafel, bijzettafels, poefs en sierkussens. Elk item is vernoemd naar Roos Reedijk’s gezin, wat een persoonlijke touch stempel drukt op de collectie.
De elementenbank “Soulmate”, genoemd naar Roos haar gezin, biedt ultiem comfort met een hogere rug en aanpasbaarheid naar individuele wensen. De fauteuil “Bien”, vernoemd naar haar dochter, is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten, inclusief diverse zitposities, en biedt exclusieve prints en stoffen. De eetkamerstoel combineert een lage rugleuning met goede ondersteuning, ideaal voor lange diners, beschikbaar in exclusieve prints en diverse kleuren. De eettafel “Wicher”, vernoemd naar haar man, kenmerkt zich door een roze en groen marmeren blad en een uniek houten onderstel, geïnspireerd door Roos’ eigen wens voor een bijzondere eettafel. De Poefs en kussens, vernoemd naar Roos’ zoon Loef, voegen sfeer toe met exclusieve prints en verschillende stoffen en kleuren.

Om de collectie te vieren, nodigt Eijerkamp alle interieurliefhebbers uit om het Meet & Greet event bij te wonen op 13 en 14 april in de woonwinkels. Tijdens dit event krijgen bezoekers de unieke kans om Roos Reedijk te ontmoeten, de collectie te zien en krijgt iedere klant 10% korting op een item uit de collectie.

Meer informatie:
https://www.eijerkamp.nl/roos-reedijk-collectie/