In deze vreemde tijden waarin alles anders gaat dan normaal, worden er bij veel nationale en internationale beurzen vraagtekens gezet. ETC Design Center Europe biedt de uitkomst voor de interieurprofessional door de ETC Design Experience te spreiden over drie dagen, zo meldt de organisatie in een persbericht.

Op zondag 20, maandag 21 en dinsdag 22 september opent het centrum haar deuren voor de professional om kennis te maken met de nieuwste collecties van alle 500 merken die vertegenwoordigd worden. Om alle bezoekers, zowel nationaal als internationaal, de gelegenheid te bieden zijn verblijf te spreiden, heeft ETC de handen in één geslagen met diverse hotels en restaurants in de omgeving om zo de mogelijkheid te bieden het centrum meerdere dagen te kunnen bezoeken. Om dit te realiseren zal het centrum haar verantwoordelijkheden nemen en de COVID-19 maatregelen volgen die op dat moment van kracht zijn.

Consumenteninspiratiedag

De consumenteninspiratiedag van 20 september zal verplaatst worden naar een nader te bepalen datum. Het centrum streeft ernaar deze op een ander moment door te laten gaan met een aangepast karakter. Voor actuele informatie raadpleeg de website; etcdesigncenter.com