Eijerkamp presenteert de nieuwste woontrends, meubelcollecties, materialen en trendkleuren van 2023 nu door middel van 8 vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal.

Gezien op tv
De Stijl Studio’s zijn ontwikkeld in samenwerking met vtwonen en elke zondagavond bij SBS6 te zien in vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Presentator Kees Tol neemt de stellen mee naar de Eijerkamp winkels om hun woonstijl te ontdekken en een eigen Stijl Studio te creëren. vtwonen stylisten Frans, Marianne, Fietje, Eva en Liza creëren op basis van de gekozen woonstijlen een nieuw thuis voor de deelnemers.

8 nieuwte woonstijlen & woonoplossingen
Woonliefhebbers ontdekken in de nieuwste vtwonen Stijl Studio’s 8 compleet ingerichte woon- en slaapruimtes. Met vernieuwende namen als Funky Jungalow, Atelier Nomad, Hidden Lodge, Golden Getaway, Bold Bistro, Casa Cocoon, Fashion Loft en Crispy Greenhouse. Ingericht volgens de woontrends van 2023 met slimme woonoplossingen en de nieuwste wooncollecties, kleuren en materialen. De vtwonen Stijl Studio’s zijn nu live te zien bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal en via https://www.eijerkamp.nl/gezien-in-vtwonen/

Marloes Peters, Creative Director bij de Eijerkamp Retail Groep: “In de vtwonen Stijl Studio’s dompelen we je onder in uiteenlopende woonstijlen. We mixen en matchen alle bekende woon- en slaapmerken naar hartenlust en combineren de nieuwste wooncollecties van Eijerkamp, LOTS citystore, Trendhopper en CILO. Met maatwerk meubels en mooie items die lekker snel in huis zijn. Dit jaar zijn de studio’s verrijkt met de nieuwste collectie PVC vloeren van vtwonen by Floorlife, bijzondere deuren van Gewoon Gers, kunst van Werk aan de Muur, LAB Paint en luxe tegels van Sani Luxury. Zo komen de ruimtes nog meer tot leven!”

Vtwonen event bij Eijerkamp
”Een gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is het recept voor onze jarenlange samenwerking met vtwonen. Als vaste partner van het woonprogramma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ zijn de vtwonen Stijl Studio’s niet meer weg te denken uit onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Beleef het tv-programma live tijdens het vtwonen event op zaterdag 5 november in Veenendaal en zondag 6 november in Zutphen. Stap in het TV programma, ontmoet vtwonen stylisten Fietje, Frans, Marianne, Liza en Eva. En volg inspirerende workshops, krijg persoonlijk kleuradvies en veel meer!”