Vooraankondiging: Fasten your Seatbelts

Voorlopig verschijnen we nog 2-wekelijks, maar we zijn druk met de voorbereidingen op het najaar. Dus noteer alvast in uw agenda:

Interior Business Magazine zal in aanloop naar de najaarsbeurzen 3 weken achtereen verschijnen: 20 augustus, 27 augustus en 3 september. De edities van 20 augustus en 27 augustus staan in het teken van De Woonindustrie (special), Dutch Design Dock (special) en Meubelhart Beusichem (special). In de editie van 3 september besteden we veel aandacht aan internationale beurzen zoals Maison et Objet. Ook is er een uitgebreide preview op de Interieur Collectie Dagen (INCODA) in Gorinchem en ETC Design Experience in Culemborg. We zijn er trots op nauw samen te werken met nationale en internationale beursorganisaties.

De attentiewaarde is bijzonder hoog. Bereik (leesdichtheid) X Aandacht (dankzij -state of the art- relevante business content) = Optimale exposure. Reserveer alvast ruimte in deze prachtige edities. We bieden een multimediale portfolio en maken graag een business content voorstel op maat voor u. Mail: richard@businesscontentmedia.nl. Een vroege reservering loont altijd.

Heeft u onze mediakaart al? Mail even naar linda@businesscontentmedia.nl of traffic@businesscontentmedia.nl en wij voorzien u van alle informatie.