Per heden zijn interieurbedrijven De Projectgroep én Keijsers Interiors nu ook tevinden op de Nederlandse Antillen. Onder gezamenlijke vlag openen zij hun deuren op Curaçao onder de naam: Interior Group Curaçao.

Het kantoor is gevestigd in een prachtig authentiek, monumentaal Antilliaans pand: ‘Residence Pietermaai’midden in het centrum van Punda in Willemstad. Beide bedrijven zijn autonoom werkzaam onder eigen naam én gezamenlijk operationeel op het eiland als co- creators van Interior Group Curaçao. Rob Heijneman is gedelegeerd verantwoordelijke salesmanager voor de interieurprojecten van dit nieuwe initiatief op Curaçao.

De Projectgroep én Keijsers Interiors hebben samen al meerdere grootschalige maatwerk projecten in de hospitality branche met succes uitgevoerd op het eiland. Het ‘Corendon Mangrove Beach Resort’ en hetrecent volledig nieuwe ‘Harbor Hotel & Casino Curaçao’ aan de Wilhelminakade zijn prachtige voorbeelden hiervan. “Er zijn geweldige plannen hier waarbij wij als partijen betrokken zijn. Het openen van een eigen kantoor op Curaçao is een hele logische, volgende stap voor ons” – aldus Willem Hoefakker – CEO van De Projectgroep. “Oversea’s groeien met onze klanten is waar wij ervaring mee hebben. In Hospitality, Offices en Retail. Vanaf vandaag ook op de Antillen om deze groei en nieuwe projecten naar onze standaard kwaliteitsnormen te volbrengen”, vervolgt Bert De Smedt – CEO van Keijsers Interiors.

Het produceren en inrichten van totale interieur concepten is De Projectgroep (kantoor in Utrecht hierboven op de foto) en Keijsers Interiors op het lijf geschreven. Beide bedrijven sámen bieden toegevoegde waarde door bundeling van krachten, kennis enkunde. De Projectgroep met jarenlange ervaring op het gebied van totale projectinrichting en Keijsers Interiors als maatwerk interieurbouwer. Vanuit deze synergie zijn zij de co-creators van Interior Group Curaçao – met het experience center in Utrecht – als dé inspiratieplek bij uitstek waar meesterschap, design, vindingrijkheid,vakmanschap, ambacht en uniciteit samensmelten.

Vakkennis delen is co-creation. Alleen dán worden de beste concepten ontwikkelt die werkelijk tot deverbeelding spreken. Meerwaarde geven op allerlei vlak en elk project keer op keer verrijken – dat is de visie van de groep. Gezamenlijk bieden zij een totaaloplossing qua smaak, invulling, toepassing én uitvoering van elk plan voor een nieuw interieur of project. Uniek en op maat gemaakt.