Op de site van Quote staat een interview met interieurontwerper Timo van Riggelen (34) die zijn loopbaan startte bij Eric Kuster en Jan des Bouvrie.

“De woonboulevard vermijden? Natuurlijk. Liever stapt u binnen in de conceptstudio die Van Riggelen opende in Badhoevedorp: 700 vierkante meter met designmeubelen, stoffen en stalen. Waar de jonge ondernemer de kneepjes van het vak leerde? Bij interieurmeesters Eric Kuster en Jan des Bouvrie. Al werd hij over grenzeloze service om veeleisende klanten tevreden te houden geïnspireerd bij modezaak Ogér, waar hij als weekendhulp in de winkel stond. Wat tijdens een stage begon met plaatjes knippen uit tijdschriften, groeide uit tot een rechterhandfunctie bij Kuster. ‘Eric had een winkel op Ibiza en het leek me wel wat om daar een zomer te zitten voor mijn tweede stage. Een van zijn investeerders zag dat ik lekker bezig was en vroeg of ik de winkel wilde blijven runnen. Die baan ging ik natuurlijk niet laten schieten.’”

De rest van het interview leest u hier: www.quotenet.nl/lifestyle/a46221894/interieurontwerper-timo-van-riggelen-mijn-klanten-moeten-zich-niet-thuis-voelen-in-elkaars-huis