Het nieuwe merk Leolux LX wordt tijdens de kantoorvakbeurs Orgatec in Keulen breed gepresenteerd aan de markt. Op 1 oktober wordt alvast de website gelanceerd. Directeur Sebastiaan Sanders vertelt alvast aan Interior Business wat Leolux LX inhoudt en hoe het merk tot stand is gekomen. In editie #20 lees je het gehele interview met Sanders.

Leolux LX is bedoeld voor interieurontwerpers en architecten, legt de directeur uit. De collectie bestaat uit een kernselectie van modellen van zowel Leolux als Pode en een aantal nieuwe modellen. De focus ligt op lobby’s, informele ontmoetingsplekken, vergaderruimtes en restaurants. “Dankzij de veelzijdigheid, modulariteit en expressiviteit van de modellen is Leolux LX geschikt voor toepassing in zakelijke omgevingen.” Naast verschillende productuitbreidingen toont het merk nieuwe zitoplossingen van Formstelle (DE) en Patrick Belli (NL).

Orgatec vindt eens in de twee jaar plaats in het beurscentrum van Keulen, dit jaar van 23 tot en met 27 oktober. Leolux LX staat in hal 11.2, stand D30.