ML System is bekroond als Energy Transformation Leader tijdens het Energy Transformation Leaders Gala. Dit evenement vond plaats op 20 maart 2024 tijdens het Poolse Klimaatcongres.

Deelname aan het congres is niet alleen een kans om nieuwe kennis op te doen en contacten te leggen, maar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan tweedaagse debatten over de meest actuele kwesties met betrekking tot het management van de groene transformatie, nieuwe energietechnologie├źn, investeringsfinanciering, toegankelijkheid van wetenschap voor het bedrijfsleven en de rol van het bedrijfsleven bij het bereiken van doelstellingen.

ML System kreeg de hoogste cijfers van de jury en werd daarom erkend als leider op het gebied van energietransformatie voor het innovatieve project “PhotonWall – fotovolta├»sche gevelpanelen”.

“De ontvangen onderscheiding is niet alleen een uiting van erkenning voor ML System, maar ook een bevestiging van onze langetermijnstrategie en inzet voor het promoten van oplossingen uit de duurzame energiesector en onze #photonwall-producten”, aldus Rene Manders van ML sytem SA.

“De betrokkenheid van ML System bij de energietransformatie houdt hier niet op. We zullen blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te leveren die de wereld ondersteunen bij het verkleinen van haar ecologische voetafdruk en bijdragen aan het opbouwen van een duurzamere toekomst voor onze planeet.”

“Wij danken iedereen die deel uitmaakt van onze reis en nodigen u uit om samen te blijven werken om onze gemeenschappelijke duurzame ontwikkelingsdoelstellingen te bereiken.”