Er is weer een nieuwe podcast beschikbaar. Vandaag gaat ING Sector Banker Dirk Mulder in gesprek met Hein de Jong, oprichter en directeur van Woononline.nl. Woononline noemt zichzelf het grootste lifestyle centrum van Noord-Holland Noord.

Begonnen als WoonOutlet kwam er door de jaren heen steeds meer de behoefte een eigen gezicht te geven aan de winkel. Naast de fysieke winkel hebben ze een complete webwinkel ingericht. En een eigen bezorgdienst waardoor ze op professionele wijze een nieuwe aankoop netjes thuis kunnen afleveren.

Nederlanders hebben tijdens de lockdown veel geklust en bouwmarkten, tuincentra, doe-het-zelf- en woonwinkels profiteerden volop. In 2020 kwam de gemiddelde omzetgroei uit op bijna 8% voor het segment woninginrichting. 2021 begint echter slecht: in januari lagen de pinbetalingen in het segment ‘living’ ruim 60% onder het normale niveau.

Hein gaat in dit gesprek in op het runnen van een winkel in coronatijd en de groei van e-commerce. Maar ook toekomst van de woonbranche komt aan bod.

Hoe? Luister deze podcast. Hieronder de link!

Spotify: https://open.spotify.com/episode/4Cqku5SkwzA1dqVxZsZJak?si=6817acc203494e79

Soundcloud: https://soundcloud.com/user-567351261/podcast-interview-met-hein-de-jong-van-woononlinenl

 

 

Hein de Jong