Vanaf juni is Amsterdam een nieuwe showroom voor interieurprofessionals rijker: STUART. STUART (voluit STUART Amsterdam Interior Hub) is een initiatief van vier ondernemers uit de interieurbranche die de handen ineen hebben geslagen.

Op een oppervlak van ca. 400m2 en 150m2 dakterras wordt een inspirerende interieuromgeving gecreëerd voor interieurontwerpers, architecten, stylisten, retailers, projectinrichters en professionele opdrachtgevers.

 

SHOWROOM

STUART is naast een fijne werklocatie (working showroom) vooral een plek waar liefhebbers van interieurdesign onderscheidende productcollecties kunnen zien en voelen, maar zich ook over de werkomgeving van morgen kunnen laten inspireren. De showroom bestaat uit twee aaneengeschakelde bedrijfsunits die deel uitmaken van Stock Amsterdam: een kwalitatief zeer hoogwaardig en industrieel vormgegeven gebouw op een uitstekend bereikbare locatie op bedrijventerrein “Verrijn Stuart” in Amsterdam Diemen. De vier founders van het concept zijn Remco Beekers van Charles & More, Guido Kroos van Milani Ruimte Inrichters, Pim Bakker van Fourmost Agency en Rogier Roquas van BOND Interior. Rogier legt uit: “Remco en ik hadden beiden de behoefte aan meer ruimte om beter te kunnen laten zien wat we doen. Voor NORR11, één van de merken waarvan ik agent ben voor Nederland, was ik al langer op zoek naar een showroom in Amsterdam. Snel zagen we de potentie van deze locatie en hebben Pim en Guido erbij betrokken om er zodoende een nog aantrekkelijkere locatie van te maken en een breder scala aan merken en diensten aan te kunnen bieden voor de interieurprofessional.” Pim vult aan: “Met mijn agentschap vertegenwoordig ik een breed pakket aan merken. Nu de internationale beurzen niet doorgaan, wil ik mijn klanten toch de gelegenheid bieden om de collecties te kunnen bekijken en ervaren. Bij STUART presenteer ik mijn merken Million, Jonas Ihreborn, Nuura verlichting en Pholc.”

BUSINESS TO BUSINESS

STUART is gericht op de professionele opdrachtgever en (interieur)architect. Consumenten zijn welkom, samen met (of na doorverwijzing van) een interieurontwerper, architect of projectinrichter. De begane grond is echt als showroom ingericht met de – voornamelijk Scandinavische – merken van Rogier en Pim. Op de eerste en tweede verdieping werken Remco en Guido kantoor in hun “working showroom” en kom je in een meer zakelijke omgeving terecht, waar fraaie interieurcollecties, akoestische oplossingen en kantoorinnovaties te zien zijn. Remco: “Bij ons kunnen interieurarchitecten- en ontwerpers terecht voor advies en de invulling van hun projecten. Wij denken mee om projecten zo efficiënt, creatief, duurzaam en succesvol mogelijk te realiseren. We kunnen de totale inrichting verzorgen en leveren daarbij alle disciplines variërend van meubilair, maatwerk en verlichting tot vloer- en wandsystemen”. Guido: “Toen Remco en Rogier me benaderden met het idee de krachten te bundelen op een supergave locatie in Amsterdam, was ik meteen om. Ik geloof er namelijk erg in om samen met gelijkgestemden een platform te creëren voor de professionele liefhebber van interieurdesign. Onze Italiaanse meubelmerken zoals Martex, Kastel, Fornasarig, Diemme, Milani en Livoni en de akoestische high-end oplossingen van MUTE passen naadloos binnen het concept en de uitstraling van STUART. Uniek voor deze locatie is het dakterras waar bezoekers bij zonnig weer welkom zijn voor een drankje en plaats kunnen nemen op het buitenmeubilair van onder andere BRYCK.

Vanaf juni zal STUART open zijn op afspraak.

STUART Amsterdam Interior Hub

Verrijn Stuartweg 1 d + e 1112 AW Diemen