Afgelopen donderdag is er weer een nieuwe editie van uw vakblad verschenen. In deze editie, met een prachtige uitklapcover van Dutch Interior ter promotie van de Dutch Interior Days in Barneveld (19-21 september), is er uitgebreid aandacht voor de maandag gestarte najaarsbeurs van het Meubelhart Beusichem in de vorm van de beruchte Meubelhart Beusichem Special. Vele exposanten komen aan bod en tonen een prachtige representatie van het aanbod in de even zo mooie Betuwe.

Verder besteden we in dit extra dikke nummer uitgebreid aandacht aan de aankomende MOW en in onze rubriek ‘het Elftal’ belichtten we Studio Truly Truly. Ook leest u een reportage over de snel groeiende keten A-Meubel. We interviewden David Nosrati. In ‘De monoloog‘ is David Lano van Meubelfabriek Bauwens aan het woord: ”De jarenlange liefde voor hout en warmte in het huis is hetgeen wat ons nu verder drijft en onze collecties inspireert.” Ook interviewden we Hans Pols en zijn vrouw Jooh Huurman, de mensen achter het Rapture. Zij lanceerden dit designmerk in 2015 en exposeren sindsdien in het ETC Design Center in Culemborg. Dit en nog veel meer in deze editie van Interior Business Magazine. Onze lezers kregen vorige week als extraatje de prachtige editie van zusteruitgave Home Deco Business Magazine meegestuurd. Bij deze editie krijgen onze abonnees wederom een prachtig magazine cadeau. Het betreft een speciale uitgave van het prachtige merk ZIZEAU, dutch touch.

De volgende, 100 pagina’s dikke, editie ligt eind van deze week overigens ook alweer op de mat van duizenden inkopers. Het is alweer de derde editie die in 15 dagen tijd op de mat ploft, uniek in de vakbladen wereld.

Nog steeds geen abonnement? Mail linda@businesscontentmedia.nl en ontvang het vakblad voor de meubelbranche, Interior Business Magazine, een heel jaar voor slechts EURO 160,-

 

Bekijk de Meubelhart Beusichem Special overigens hieronder online.

‘We gaan beginnen!’ Lees hier de ‘online Meubelhart Beusichem Special!