Op 2 en 3 november opent het Meubelhart Beusichem opnieuw haar deuren om klanten de gelegenheid te geven de nieuwe collecties van dit najaar te bekijken en in te kopen. Zowel de Expo als hal 12 en 14 zijn geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

“In verband met het corona virus heeft de organisatie de basisregels uitgebreid met aanvullende maatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Er wordt bijvoorbeeld een deurbeleid gehanteerd om te waarborgen dat er niet meer dan de toegestane 30 mensen per binnenruimte zijn en wordt er verwacht dat iedereen binnen een mondkapje draagt. Bij binnenkomst wordt elke bezoeker gevraagd om zich te registreren voor een eventueel bron- en contactonderzoek en er volgen eventueel triage vragen met betrekking tot uw gezondheid, u hoeft zich als bezoeker niet vooraf aan te melden. Voor de innerlijke mens zorgen wij voor een broodje dat af te halen is om onderweg (naar huis of buiten) te nuttigen”, aldus de organisatie.

Mocht er een totale lockdown komen of andere extra maatregelen vanuit de regering, dan past de organisatie het plan weer aan.

Graag tot ziens op 2 en/of 3 november in het Meubelhart van Nederland te Beusichem!

www.meubelhartbeusichem.nl