Kunnen we 3 Days of Design inmiddels de Salone van Scandinavië noemen? Het lijkt er wel op. Van 12 tot en met 14 juni was de Deense hoofdstad het decor van een bonte verzameling van design en meubelmerken. Ook Bolia was van de partij.

Het merk heeft een flagship store in het historische Holmen district en daar was de nieuwe collectie te zien plus de gebruikelijke feestjes werden er gehouden. Blast Studio uit Londen hield op 12 juni een lezing over duurzaam design. Consultant Jill Hawkins had de volgende dag een lezing over design en de invloed daarvan op geestelijk welzijn en creativiteit. Cocktails en DJ’s daarna, u kent het recept.

Bolia is een Deens meubelmerk met 90 winkels en online shops in 30 landen in Europa. Daarnaast zijn er vertegenwoordigers, agenten en dealers voor 50 landen buiten Europa. Opvallend genoeg wordt er in het persbericht na afloop van het ongetwijfeld succesvolle evenement met geen woord gerept over de nieuwe meubelen zelf die werden vertoond. Daar gaan de 3 Days of Design al eigenlijk niet meer over, zo lijkt het. Dus kijkt u maar naar de afbeeldingen waar deze op staan. En volgend jaar allemaal naar Kopenhagen in juni!