Samengebalde krachten, zo omschrijft de organisatie van de Partnertage Ostwestfalen 2024 wat de bezoekers van 30 januari tot en met 1 februari mogen verwachten in de hallen van het beurscomplex in Bad Salzufflen. Al 12 jaar het midden van het midden met als meest recent aangemlede deelnemers Actona, Wimex, Tvilum, IMV, LC, Neofacture, TM Tex en Sourcebynet. Een trefzeker assortiment voor de meubelconsument.

Passend aanbod, innovaties, doorontwikkelingen, leverbaar zijn, verrassend en dicht bij de klanten: de exposanten van deze beurs weten waar het om draait. Ze weten wat verkoopt, ze kennen de handel, ze zitten er bovenop, ze weten hoe een meubelwinkelier succesvol kan zijn en hoe ze het vertrouwen kunnen behouden van deze winkeliers. Veel praten met elkaar, op de schouders slaan: Ulli, ben je er weer, ouwe jongen? Geen grammetje magerder geworden, jij! Ga je eindelijk eens iets van ons verkopen, gozer? Hier gaat het concreet om spullen, succes en omzet. Om de handel en geen gedoe eromheen. Zowel voor fysieke winkels als online, in het midden van het absolute middensegment.

De Partnertage Ostwestfalen geven sinds 12 jaar de ruimte en de tijd om intensief met de meubelen bezig te zijn en om andere professionals te ontmoeten, De exposanten tonen modellen voor acties en aanbiedingen, er zijn inkopers uitgenodigd voor de kernsegmenten Jong Wonen, Cash & Carry en ook voor gewone meubelzaken.

Wie er allemaal aanwezig zijn ziet u in het overzicht op de site: www.partnertage-ostwestfalen.de

Openingstijden: dinsdag en woensdag 30 en 31 januari 2024 van 9 tot 18 uur en op donderdag 1 februari van 9 tot 16 uur. Alleen voor professionals, toegang en parkeren zijn gratis.