Op 7 oktober 1975 werd Tapijtcentrum Zeeland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Nu, 45 jaar later, is TMC uitgegroeid tot een interieurspecialist met 4 inspirerende woonwinkels.

 

Zoals de jubilaris het zelf zegt: “Deze winkels zijn volledig (in)gericht op het ontwerpen én realiseren van jouw woondroom. Natuurlijk vieren we dit jubileum met jou, en in deze bijzondere tijden ook met de lokale horeca. Bij besteding van €1000 of meer ontvang je een horecabon t.w.v. €75!” Inmiddels is de nieuwe generatie van de familie Witte vertegenwoordigd in het familiebedrijf. Willem Witte (hierboven), de jongste zoon van Jaap, heeft hart voor het uitvoerende vak en heeft zich ontwikkeld tot een ware interieurvakman op het gebied van vloeren. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in de winkels kun je deze generatie Wittes terugvinden. Coen Witte (hieronder), ook een zoon van Jaap, is de buitenzonwering expert in TMC Goes.

 

Daan Witte (hieronder), zoon van Wim, is de parketteur van het bedrijf. Een liefhebber van en een ware kunstenaar met hout. Hij draait zijn hand dan ook niet om voor parketvloer met visgraatpatroon. En natuurlijk Johannis Witte (helemaal onderaan)

, zoon van Adrie, is al jaren een vertrouwd gezicht in de uitvoering. Menig huis heeft hij voorzien van een nieuwe vloer of niewe trapbekleding! Naast de horeca actie maakt de bezoeker ook kans op het winnen van een ROM fauteuil in een van de vier winkels van TMC. De vestiging in Bergen op Zoom is onlangs vernieuwd.

Al het jubileumnieuws is te zien op www.tmcwonen.nl