Karel Appelhof, inkoopmanager Budget Home Store bij VME Meubelen vertrekt via de voordeur naar Maxfurn en kreeg ‘bloemen bj de finish’.

Karel: ”’Dit is mijn finish bij VME Nederland & Budget Home Store, na een mooie reis van 6,5 jaar met onderweg veel leren, afleren, samenwerken, vertrouwen, successen, fouten, uitdagingen en oplossingen. Collega’s, ondernemers, leveranciers, iedereen bedankt voor de mooie tijd. Maandag begin ik bij Maxfurn B.V. Een nieuwe start met weer veel nieuwe dingen, waar ik trots op ben en erg naar uitkijk! Let’s go!”

Goran van Tol, directeur VME Formules: ”Karel, je bent een topper en je hebt veel betekend voor Budget Home Store. Je gaat nu een mooie stap in je carrière maken. Ik wens je vooral veel plezier en succes. Ik heb het gevoel dat dat wel goed gaat komen.
Ik zie je wel weer, maar dan in je nieuwe rol.” Directeur/eigenaar Wilmar Verduin van Maxfurn geeft op LinkedIn aan uit te kijken naar Karels komst maandag en heeft zin in de samenwerking.