GORINCHEM – De beurzen Trendz en Interieur Collectie Dagen (InCoDa) organiseren voor de tweede keer dit jaar een webinar voor haar exposanten en bezoekers. In dit webinar komt trendanalist Niek De Prest aan het woord over de (kleuren)trends voor 2021/2022. In aanloop naar dit webinar is Niek De Prest ook aanwezig op InCoDa. Zij geeft hier een trendlezing op maandag 13 september om 11.30 uur op de Entrepeneur Stage. De Prest licht dan haar keuzes en motivering van haar trendanalyse toe.

Als verlengstuk van dit initiatief organiseren Trendz en InCoDa (twee beurzen uit het cluster Interior & Retail van beursorganisator Easyfairs) dit webinar dat live wordt uitgezonden op maandag 27 september van 10.00 tot 11.00 uur. De sessie is vervolgens terug te bekijken tot maandag 22 november. Tijdens dit webinar raakt Niek De Prest vier facetten aan die met tijd te maken hebben en die onze manier van wonen, leven, verlangen en samenzijn beïnvloeden. Hoe uit zich dit in kleur en op een materialistische manier? Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor dit webinar via deze link.

Over Niek De Prest

Niek De Prest is trendanalist voor het interieur sinds 2005. De Prest kijkt daarbij nooit alleen naar de modes in het interieur, maar ook naar technologie, naar wetenschap, filosofie, subculturen, kunst en natuurlijk naar de mode.

InCoDa, de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering, is te bezoeken op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl.