Veel kantoren staan nog steeds leeg, de vergaderzalen en bedrijfskeukentjes zijn verlaten. Nu de terugkeer naar de werkplek steeds dichterbij komt, worden bepaalde vragen urgenter: wie komt er op kantoor werken? Waarvoor? Is de voormalige werkomgeving nog steeds geschikt? Wat heeft het kantoor nu te bieden?

Als antwoord op deze vragen presenteert Vitra tijdens de 2e editie van GLUE Amsterdam Dynamic Spaces!

Al tientallen jaren begeleidt Vitra de evolutie van het kantoor met producten die aansluiten op de nieuwe werkomstandigheden. Met dat doel voor ogen doet het bedrijf ook aan onderzoek. Veel producten stonden voor nieuwe werkoplossingen al ter beschikking, andere werden ontwikkeld om aan de nieuwe vereisten te voldoen. Bij alle nieuwe ontwikkelingen wordt er veel aandacht besteed aan flexibiliteit en hoge kwaliteit, waardoor het kantoor in het post-COVID-tijdperk zich aan veranderende behoeften kan aanpassen en tegelijkertijd voor alle gebruikers een blijk van waardering tot uiting brengt.

In het industriële pand van “de School” dat tijdens GLUE gedeeld wordt met Academie Artemis brengt Vitra nieuwe innovatieve en conceptuele oplossingen voor werken op kantoor, in de openbare ruimte of thuis…,

Donderdag 16 & vrijdag 17 september: 10:00-18:00uur
Zaterdag 18 & zondag 19 september: 12:00-17:00 uur

Locatie: De School | Jan van Breemenstraat 1 |1056 AB Amsterdam