Sleeptrade kondigt de opening van 20e Beddenspecialist.nl vestiging bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom aan. 

Sleeptrade kondigt vol trots de opening aan van de 20e vestiging van Beddenspecialist.nl bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom. De nieuwe locatie zal naar verwachting medio maart 2024 haar deuren openen. Directeur Maarten Stoffels van Sleeptrade toont zich zeer verheugd over deze aanstaande toevoeging. 

De keuze voor Geels Woonwarenhuis als locatie voor de nieuwe Beddenspecialist.nl vestiging is strategisch. Het woonwarenhuis geniet een grote regionale bekendheid en heeft een zeer loyale klantenkring. Maarten Stoffels gelooft sterk in de mogelijkheden die deze uitbreiding biedt. “Een gespecialiseerde beddenspeciaalzaak met bewezen expertise ontbreekt in deze regio, waardoor er veel kansen liggen voor groei “, aldus Stoffels. 

Gerrit Geels, eigenaar van Geels Woonwarenhuis, deelt het enthousiasme in deze samenwerking. “We zijn verheugd om Beddenspecialist.nl te verwelkomen in ons warenhuis. Naast onze keuken-, woninginrichting- en badkamerafdeling kunnen we nu met Beddenspecialist.nl ook de slaapkamer compleet inrichten voor onze klanten. De unieke SlaapID-service, de diverse configuratiemogelijkheden en de uitgebreide collectie sluiten naadloos aan bij de positionering van ons specialistische woonwarenhuis.” 

De voorbereidingen voor de nieuwe vestiging zijn al in volle gang. De eerste medewerker is aangenomen en zal binnenkort beginnen aan een uitgebreide training. De lancering wordt voorafgegaan door een verbouwingsopruiming in januari, waarna de winkel volledig wordt ingericht in de herkenbare, frisse stijl van Beddenspecialist.nl. 

Met de opening van deze 20e vestiging bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom blijft Sleeptrade haar missie voortzetten om hoogwaardige slaapoplossingen en uitstekende service te bieden aan klanten door heel Nederland.