Light & Living Group laat nieuwe collecties Present time en Parlane in showrooms zien

“We verbreden aanbod voor klanten en behouden identiteit van alle merken”

Light & Living, Parlane en Present time hebben het afgelopen jaar hun krachten gebundeld en zijn nu samen te zien in meerdere showrooms in Europa. In Nederland hebben Light & Living (Noordwijk) en Present time (Almere) apart van elkaar een showroom. Door het wegvallen van beurzen worden showrooms steeds belangrijker. Zowel fysiek als digitaal. Klanten kunnen op deze manier in alle rust, veilig en wanneer het hen uitkomt inspirerende nieuwe collecties zien.

Light & Living showroom te Noordwijk

CEO Stephan van Kruisselberge: ”Ondanks de vele berichten in de markt over containerprijzen en grondstoffen tekorten in Azië, speelt de Light & Living Group in op de vraag van de klant door slim met voorraad om te gaan. Onze grote voorraad was al onze kracht, en is door alle onzekerheid nog belangrijker geworden. Ook kunnen we zo alternatieven aanbieden van producten die moeilijker na te leveren zijn door de wereldwijde supply chain problemen. Hierdoor kwamen we goed de coronaperiode door en maken we vooral in 2021 enorme sprongen voorwaarts. Daarnaast hebben we ons gefocust op digitalisering en optimalisering van systemen, waardoor we nu sneller kunnen schakelen. Hij benadrukt dat door samen te werken de drie merken Light & Living, Present time en Parlane enorme groeipotentie hebben. ”De merken behouden hun eigen identiteit, uitstraling en collectie, en vullen we elkaar heel goed aan.”

Showrooms

Light & Living

De Light & Living showroom in Noordwijk, van inmiddels 1400 m2, heeft een totale refresh gehad en is sinds deze week geopend! De nieuwste thema’s en spannende combinaties geven een verfrissend gevoel en bieden een brede collectie aan. De nieuwe najaarscollectie 2021 wordt op meerdere plaatsen in showrooms in Europa getoond.

Een warme winter in huiselijke sfeer

Het hoofdthema voor dit najaar is ‘Brave’. Een heerlijke mix van karamel-, perzik- en zandtinten in combinatie met zachte teddy stoffen en koper als accent. Het warme huiselijke gevoel met retro tintje is waar de winter van 2021 om draait.

Trends

”Naast Brave hebben we diverse nieuwe stijlkamers gemaakt, zodat er voor ieder wat wils is. Zo is ‘Sturdy Classic’ een gedurfd thema met een knipoog naar klassiek. Houd je van meer luxe, dan is ‘Urban Bronze’een goede match. Fan van retro? Dan verlies je zeker je hart bij ‘Sunflower’.” Kortom, een wereld vol inspiratie met negen gloednieuwe thema’s.

Stuur een mail naar info@light-living.com voor een (digitale) afspraak.

 

De najaarscollectie van Present Time

Present time

De showroom van Present time in Almere zal geopend zijn vanaf 23 juni. Ook bij Present time is het thema botanisch doorvertaald naar Garden Greens, met een geheel eigen touch. “Wij presenteren hierin onze nieuwe producten uit de thema’s Arctic Air, dat meer modern en verrassende kleuren brengt en Natural Nirvana, dat meer aardetinten en aardse materialen bevat. De showroom bestaat uit vijf ruimten waarvan twee echte stijlkamers en voor de rest staan meerdere producten, series en merken bij elkaar. Het gaat om en assortiment van bestaande hardlopende producten dat aangevuld is met circa 500+ nieuwe items. Hieronder leuke hondenbedjes, moderne klokken en gave grote glazen vazen “, legt Dunja uit. Afgelopen week is de nieuwe website van Present time live gegaan, hier zal de collectie in de twee hoofdthema’s en 8 trend thema’s terug te vinden zijn.”

Parlane

Collectie van Parlane

 

Meer showroom locaties

-Showroom United Kingdom

Bourton-on-the-Water Gloucestershire GL54 2LZ

-Showroom Frankrijk

408 Rue Alexandre Richetta 69400 Villefranche-sur-Saône, Lyon

-Showroom Duitsland

Immendorferstrasse 17 50321 Brühl (Keulen)

-Showroom Noorwegen

Kjennergrinda 2 3420 Lierskogen