IFEMA MADRID heeft de deuren gesloten van het grootste gezamenlijke event in de Lifestyle-sector (decoratie, geschenken, sieraden, horloges, mode, schoeisel en accessoires) met meer dan duizend deelnemende bedrijven aan de vakbeurzen Intergift, Bisutex, Madridjoya en MOMAD, met zeer positieve evaluaties.

Er zijn meer dan 31.000 professionals ontvangen op Feria de Madrid, uit meer dan 77 landen zowel in Europa als in de rest van de wereld, wat het internationale belang van deze beurzen aantoont. De twee ruimtes voor presentaties en conferenties die tegelijkertijd werden gehouden werden goed bezocht. Zowel het Image Forum, gelegen tussen Madridjoya en MOMAD, als de Speaker’s Corner, gelegen in hal 7 van Intergift, zijn erin geslaagd om extra waarde te bieden met een compleet programma van presentaties die betrekking hebben op onderwerpen die zo gevarieerd zijn als merkversterking, nieuwe materialen in mode en decoratie, de circulaire economie en duurzaamheid in deze betrokken sectoren, de aanwezigheid in sociale netwerken of effectieve communicatie, evenals bedrijfsbeheer in de wereld van interieurontwerp of de ontwikkeling en vervaardiging van sieraden of historische projecten waarin mode en sieraden samengaan.

Intergift

Deze editie heeft Intergift deelname gehad van meer dan 350 bedrijven en merken, die laatste nieuws en producten hebben gepresenteerd in de meubel-, decoratie- en geschenksector, evenals in textieluitgeverij, behang en wandbekleding. “Editores Textiles”, gelegen in een unieke en exclusieve ruimte voor de sector, heeft meer dan 120 toonaangevende merken internationaal erkend, waardoor de elite van decoratie werd samengebracht.

De vakbeurs voor decoratie en geschenken in Spanje en Portugal is het perfecte voorbeeld geweest om de nieuwe trends voor de lentezomercampagne en de voortgang van het volgende seizoen te kennen. Er zijn veel en gevarieerde voorstellen bekend geweest tijdens deze vijf dagen.

Bisutex

De internationale beurs van sieraden en accessoires heeft meer dan 200 bedrijven samengebracht, tijdens vier dagen om hun laatste nieuws voor de volgende lentezomercampagne te presenteren, in hal 4. De Archi en Minis stands hebben de mogelijkheid gegeven om starters, ontwerpers en opkomende bedrijven te belichten om deel te nemen.

Hoogtepunten in deze editie, de belangrijke aanwezigheid van buitenlandse bezoekers uit 30 landen, wat heeft geleid tot 45% meer buitenlandse kopers in vergelijking met de vorige editie gehouden.

Madridjoya 

De International Exhibition of Urban Jewelry and Watches and Trends wordt afgesloten met de deelname van meer dan 100 bedrijven die hun nieuwigheden hebben gepresenteerd in een scenario dat positief is geweest voor de sector en nieuwe commerciële relaties heeft gegenereerd. Ze hebben met de nieuwste trends kennis kunnen maken in sieraden, casual en modelijnen, horloges en zilverwerk gericht op Valentijnsdagcampagnes, Moederdag en bruiloften, doopsels en communies.

MOMAD

De International Textile, Footwear and Accessories Show bracht het aanbod van meer dan 330 bedrijven en merken uit 12 internationale landen.

Er waren meer dan 6.000 professionals, 11% meer dan in de september-editie, die deze dagen hal 8 van IFEMA MADRID hebben bezocht met als doel de voorstellen te kennen voor dit seizoen dat al begint, lente / zomer 2022; samen met herfst / winter 2022-23 in textiel, mode en schoeisel. MOMAD heeft met deze editie voldaan aan de doelstelling #ConectandoLaModa met de focus op het totale herstel van deze sector in 2022.

Komende edities, noteer ze vast in uw agenda en kalender!

De maand september 2022 zal opnieuw het aanbod brengen van de Lifestyle sector;

Momad, de Internationale Textiel, Schoeisel en Accessoires Beurs           :              09 – 11 september 2022

Intergift, decoratie, textiel en geschenken vakbeurs                                      :              14 – 18 september 2022

Bisutex en Madridjoya, sieraden, horloge, en zilverwerk                              :              15 – 18 september 2022

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het kantoor van de beurs in de Benelux, Intraservice. Zij verlenen kosteloos service en assistentie aan Benelux bedrijven.