De hoofdstad van Brabant is een woon- en beddenwinkel rijker. De interieurretailer Goossens is namelijk neergestreken op de Bossche Woonboulevard. Hiermee is een lang gekoesterde wens van het bedrijf uit Veghel om zich in de ‘achtertuin’ te vestigen, nu eindelijk in
vervulling gegaan.

De eerste reacties van de Bossche bezoekers zijn veelbelovend, de store wordt nu al bestempeld als mooiste winkel van Den Bosch. CEO Bart Goossens vertelt: “We zijn ontzettend trots op het feit dat we onze klanten nu eindelijk in Den Bosch kunnen inspireren. En we staan dan ook te popelen om klanten mee op reis te nemen naar ultiem woongeluk en hen onze unieke collectie voor de beste prijs te tonen. Evenals alle
personaliseermogelijkheden én bijbehorende services.” De inspiration store in Den Bosch is de 23e op de teller. Hiermee is de missie om woongeluk in heel Nederland én België bereikbaar te maken voor iedere generatie, weer wat dichter bij de voltooiing.

Hij vervolgt: “Goossens past perfect in Den Bosch. Onze naamsbekendheid is al groot in deze regio en bovendien sluit onze collectie goed aan op de wensen van de inwoners. Een ander groot pluspunt is de locatie: centraal in het land, goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid die ook nog eens gratis is, dat vind je niet overal.” Deze nieuwste inspiration store is een mooie aanvulling op de
bestaande winkels in de regio, vindt hij. “Waar onze flagshipstore in Nuenen de grootste slaapwinkel van Nederland is, het meest complete assortiment in wonen en slapen presenteert en voorzien is met faciliteiten zoals een restaurant en kinderopvang voor een compleet dagje uit, is onze winkel in Den Bosch juist compact en gespecialiseerd in (digitaal) 2D en 3D interieuradvies.”

Wie de gloednieuwe winkel binnentreedt, bevindt zich direct in een inspirerende woon- en slaapwereld waarin de mooiste interieuritems worden gepresenteerd in prachtig gestylde settings. Klanten kunnen hier de meubelcollectie met de unieke Goosens touch zelf ervaren: het optimale comfort, de beste kwaliteit, rijke materialen en waanzinnige kleuren. Maar ook duurzame items. Van banken tot stoelen en van tafels tot kasten en bedden. Bovendien zijn er items om je interieur mee af te stylen voor meer sfeer. Zoals stijlvolle lampen, trendy vloerkleden en catchy woonaccessoires. “De eerste reacties van klanten zijn dat het de mooiste winkel van Den Bosch is”, zegt de algemeen
directeur trots. “Maar dat is niet alles, we bieden meer. Want ook na aankoop blijven we klanten ontzorgen. Mede door service en kwaliteit van onder andere onze eigen Goossens bezorgservice en Premium Care Service. Dat vinden we belangrijk en voor de klant is het bovendien erg waardevol.”

In de 1800 m2 inspiration store vinden klanten er niet alleen de mooiste meubels. Ze ontdekken er ook tal van personaliseermogelijkheden. Want naast de voorraaditems die snel worden geleverd, kunnen klanten voor hun interieuritem zelf het materiaal en de kleur bepalen. En die keuze is reuze, want onlangs heeft Goossens een eigen unieke stoffencollectie bestaande uit 1600 stoffen. Deze kan worden toegepast op bijna alle Goossens gestoffeerde meubels: zoals banken, stoelen en bedden. Hiermee wordt iedere woonwens vervult en gaat het familiebedrijf geen woonuitdaging uit de weg.

Het bijzondere aan deze overzichtelijke inspiration store in Den Bosch, is dat klanten er spontaan hun hele interieur kunnen shoppen, maar er wordt ook gewerkt met shopafspraken als klanten dat wensen. Ervaren adviseurs én opgeleide stylisten gaan graag aan de slag met alle woon- én slaapvragen en zijn bovendien gespecialiseerd in 2D en 3D interieuradvies. “Door middel van een 2D of 3D interieuradvies wordt het complete plaatje voor de klant een stuk duidelijker wat helpt bij de keuze voor een nieuwe look. Het ultieme woongeluk in een persoonlijk interieur wordt dan ineens tastbaar.” Wie zijn favoriete interieuritems ontdekt heeft, kan deze door middel van zelfbedieningspanelen zelf bestellen.

“Bezoekers vinden er dus alle ingrediënten om zelf het ‘eindelijk thuis’ gevoel te ervaren. Wij nodigen iedereen van harte uit om ons te bezoeken en de sfeer te proeven”, aldus Goossens. De deuren van deze nieuwe winkel in Den Bosch zijn inmiddels geopend voor publiek op de Bossche Woonboulevard, direct langs de A2, met voldoende gratis parkeergelegenheid. De exacte openingstijden zijn te vinden op www.goossens.nl. Het officiële openingsfeest vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 juni. Naast feestelijke hapjes en drankjes en andere festiviteiten worden bezoekers getrakteerd op speciale openingsacties en een goedgevulde goodiebag met onder andere een kortingsvoucher.