Nog een paar weken en dan opent de 17e editie van Design District haar deuren in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam (5,6 en 7 juni). “Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies (HMC en Willem De Kooning) en jonge ontwerpers en je kunt één of meerdere lezingen volgen.”

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. De 17e editie is op 5, 6 en 7 juni 2019 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. “Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!” Op de foto de nu nog lege maar niet minder indrukwekkende hal op de begane grond van het monumentale pand in Rotterdam-West.

Om de deelnemerslijst te kunnen zien, het off site aanbod en de invulling van het randprogramma kijk op www.designdistrict.nl