De nieuwste editie van Interior Business Magazine is alweer verschenen. In 15 dagen tijd viel bij onze trouwe lezers een uniek 3-luik met in totaal bijna 300 (!!) pagina’s nieuws en achtergrond over de business in interieur op de mat.

Uiteraard besteden we in deze editie veel aandacht aan de najaarsbeurzen. De rode loper ligt weer uit en de organisaties van de vakbeurzen staan te popelen om u te mogen ontvangen en te laten genieten van al het moois dat die prachtige meubelleveranciers u weer gaan voorschotelen. Aan de vooravond van de najaarsbeurs in De Woonindustrie brengen we tevens reportages over DWI exposanten Mobitec en Cartel Living. Ook blikken we uitgebreid vooruit op de Design Experience in het ETC in Culemborg.

Verder leest o.a reportages over Woonwinkels Eliens en Nothin Basic en het bedrijf All2Design, importeur van de Italiaanse meubelmerken Fantoni en Fantin. All2Design is het bedrijf van VIIA lid Jaco Snip.

Uitgever Richard van der Hak heeft het in ‘De aftrap’ over Rotterdam en Dutch Interior en partners organiseren op 25 en 26 september in Barneveld de Dutch Interior Days: u leest in de nieuwste editie een preview op dit fantastische evenement. En dan Daily Trade Fair in Venlo. De mensen hebben er keihard gewerkt aan de spectaculaire opening op 24 en 25 september. Wat is er allemaal te zien, daar in Venlo?

Natuurlijk zijn er weer bijdragen van onze vaste columnisten Ruby Nefkens en Mariska Jagt en leest u weer schitterende bijdragen van frances van der Steen. En dan een nieuw overzicht van de meubelstoffen. Conclusie: tactiliteit is troef.

Last but not least: exact vijf jaar nadat we het spraakmakende interview met de directie van PMP Furniture / Nix Design (locatie: het terras van Hotel New York) publiceerden, besloten we om dat eens dunnetjes over te doen en de mannen, die momenteel aan de weg timmeren op Maison et Objet in Parijs en volgende week een van de publiekstrekkers zijn op DWI, opnieuw te interviewen op deze iconische locatie. Het resultaat leest u in het openingsartikel van deze 102 pagina’s dikke editie.

 

Join the club

Nog geen abonnement? Mail Linda@businesscontentmedia.nl voor de beursaanbieding en Join de Interior Business club.