Antalis, de marktleider op het gebied van papierdistributie en visuele communicatie, organiseert dit jaar weer de Antalis Interior Design Award, een internationale wedstrijd gericht op interieurontwerp. Tijdens de Antalis Interior Design Award worden professionals gestimuleerd om hun grenzen te verleggen en hun creativiteit te uiten. De wedstrijd is dan ook het perfecte platform waar originaliteit, vindingrijkheid en kunstzinnige uitingen van creatieven van over de hele wereld tot leven komen.

Meedoen
De wedstrijd is open voor projecten die sinds 2018 zijn afgerond of nog in een afrondingsfase zijn. Professionals die mee willen doen kunnen zich aanmelden voor één van de volgende categorieën: Hospitality, Retail, Office, Home, Public building en 3D-projecten.Projecten die minimaal één product van Antalis uit de visuele communicatiecatalogus bevatten kunnen voor 31 januari 2020 via antalisinteriordesignaward.com worden aangemeld. Alle projecten worden na goedkeuring getoond in de Antalis Award Gallery.

Beoordelen
Voor architecten, interieurontwerpers, drukkers, merken en studenten is dit een unieke kans om hun mooiste creaties een internationaal platform te geven en te laten beoordelen door een professionele jury. In deze jury zitten onder andere de design director van Accor Hotels en de marketingmanager van HP, toonaangevende spelers op internationaal design-gebied. Bekijk hier het gehele internationale jurypanel.De winnaars van al deze categorieën worden in maart 2020 bekend gemaakt tijdens FESPA in Madrid.

Prijzen
De beste creaties maken naast erkenning van een internationale jury kans op veel media-aandacht, de 3D-hoofdprijs ontvangt een geldbedrag van €2.500. Het project met de meeste “likes” op de Antalis Interior Design Award website maakt ook kans op een speciale publieksprijs.

Schrijf je in voor 31 janauri 2020 via antalisinteriordesignaward.com!