Arco heeft vier nieuwe producten toegevoegd aan de collectie die inspelen op de veranderende behoeftes voor de woon- en werkomgeving.

Arco’s creatief directeur, Jorre van Ast : “Voor 2022 reageert onze collectie op de nieuwe manieren waarop tafels en stoelen worden gebruikt, met doordachte ideeën die voorbijgaan aan het voor de hand liggende, en hebben we samengewerkt met een reeks van de allerbeste ontwerpers die er zijn.”

Er zijn vier nieuwe meubelen. Ontwerper Sabine Marcelis komt met een nieuw product: de Dew eettafel. Daarnaast een stoel samengesteld van louter organische materialen: de Re-volve van de IJslandse ontwerper Gudmundur Ludvik. Gudmundur Ludvik verfijnde de oorspronkelijke Close en voegde de mogelijkheid van een royaler formaat toe, wat resulteerde in de Close+. Slim Flex:  de nieuwe aanwinst voor de Slim-familie door ontwerper Bertjan Pot. Deze multifunctionele verrijdbare tafel geeft invulling aan de behoeften van het hedendaagse leven. Op de foto bovenaan staat de Dew, op de foto hieronder de Re-volve.

De nieuwe producten zijn te bezichtigen in onze showroom in Design Post Köln en vanaf 14 februari in Design Post Amsterdam tijdens het Design on Demand event. Design on Demand is het nieuwste evenement van Design Post Amsterdam waarbij naast Arco nog 8 gerenommeerde merken hun collecties presenteren. Tijdens dit driedaagse evenement tonen we de nieuwe producten van Sabine Marcelis, Gudmundur Ludvik en Jorre Van Ast.

Maandag 14 en dinsdag 15 februari
10:00 – 18:00

Donderdag 17 februari
10:00 – 16:00
16:00 – 19:00 Mini Talk