Per 1 februari is Rutger van der Wal in dienst getreden bij Haarhuis & Jansen als Account Manager Noord-Nederland. Rutger is geen onbekende in de branche. ”Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij een tweetal toonaangevende beddenspeciaalzaken in het noorden van het land, is het nu tijd om terug te keren bij het vertrouwde team van Haarhuis & Jansen.”

Rutger: “Ik ben enorm blij weer terug te zijn. Ik ben 6 jaar geleden vertrokken en heb veel bij mogen leren, maar ik kan oprecht zeggen dat ze hier ook niet stil zijn blijven staan. Sterker nog, de organisatie van Haarhuis & Jansen is zeer sterk geprofessionaliseerd en enorm gegroeid. Ik ben er trots op weer terug te zijn om mijn bijdrage te gaan leveren om de groei nog verder door te zetten.”

Jeroen Haarhuis vult aan: “Rutger is altijd een bijzonder fijne collega geweest en wij zijn enorm blij dat hij weer terug is. Veel van onze klanten feliciteren ons met zijn terugkomst en dat zegt natuurlijk al voldoende. Met Rutger hebben we iemand in huis die zeer veel ervaring heeft in de buitendienst, maar de man ook weet ook hoe het aankoopproces naar de consument gaat. Dat is enorm belangrijke kennis voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Door de zeer succesvolle introductie van ons eigen merk met het BAS. Systeem en door de samenwerking met de Revor groep groeien we hard. Met Rutger erbij zijn wij ervan overtuigd dat we de groei op een verantwoorde manier kunnen vasthouden”