“Met trots kijken we terug op drie inspirerende dagen in Rotterdam tijdens meubelbeurs Design District”, aldus Artifort.

Met als thema ‘Eccentric Elegance’ presenteerde Artifort hier de noviteiten voor 2024: Muse ontworpen door Monica Förster en F504 & F506 ontworpen door Geoffrey D. Harcourt RDI. De nieuwe ontwerpen werden getoond naast sterke ontwerpen uit de Artifort collectie: Ribbon®, Aloa barkruk, Beso barkruk, Terp en Balans Mini.

Met het thema Eccentric Elegance liet Artifort ideeën zien over het vinden van balans tussen gedurfde, eigenzinnige details en tijdloze, klassieke schoonheid voor kantoren, hospitality en openbare ruimtes. We zijn erg dankbaar voor iedereen die is langs geweest om de noviteiten te komen ontdekken.

Tijdens Design District stonden de merken Artifort en Lande gezamenlijk op één stand. Naast de Artifort noviteiten pre-lanceerde het merk Lande een nieuw tafelconcept: Node. Deze tafelserie zal in zijn volledigheid te bewonderen zijn tijdens de komende editie van de Orgatec in Keulen.