Het bed Auping Noa is de winnaar van de Archiproducts Design Awards in de categorie meubelen. De Archiproducts Design Awards zijn een initiatief van Archiproducts, het grootste inspiratie- en informatienetwerk voor architectuur en design ter wereld.

Met meer dan 230.000 producten, 3.500 design merken en 2.7 miljoen gebruikers, is Archiproducts het grootste informatie- en inspiratienetwerk voor architectuur en design ter wereld. Het is een “permanente virtuele tentoonstelling van architectuur en design” die de wereld van internationale merken, ontwerpers, architecten, dealers, fabrikanten en consumenten samenbrengt met beurzen, nieuws en evenementen. Voor de bekendmaking van de awards zijn 750 inzendingen van over de hele wereld beoordeeld. De jury van de Archiproducts Design Awards bestaat uit een groep van ontwerpers, creatieve regisseurs, fotografen en professionals die thuis zijn in eco-design en duurzaam ontwerp. Auping Noa is ontworpen door de Deense architect en ontwerpster Eva Harlou en is in 2020 door Auping gelanceerd.

Eva Harlou in haar reactie: “Ik ben zeer vereerd dat Auping Noa is uitgeroepen tot winnaar van de Archiproducts Design Awards 2021. Het ontwerpen van dit bed voor Auping was een fantastische ervaring. Ik waardeer het dat Auping, terwijl het bedrijf zich richt op duurzame productie, nooit concessies doet als het om kwaliteit gaat. Mooie, duurzame bedden van hoge kwaliteit maken, is niet eenvoudig. Ik feliciteer het hele Auping-team, jullie geloofden in Noa en hebben hard gewerkt om mijn ontwerp te realiseren.”