Mark Zijlstra van groothandel Collectione speelde woensdagavond een hoofdrol in een prachtige uitzending van het SBS programma ‘Steenrijk, Straatarm’. In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig?

De aimabele ondernemer uit Amsterdam, tegenwoordig veelal opererend vanuit Venlo, geeft zich bloot. Achter de succesvolle ondernemer schuilt een gevoelige man met een klein hartje, die in zijn leven het nodige voor zijn kiezen heeft gehad. Het was een emotionele uitzending. Interior Business blijkt niet alleen maar show business.

Mark over zijn ervaring: ”Ik kan je zeggen dat het voor iedereen leerzaam zal zijn om eens van huis en haard met een gezin te ruilen en zo jezelf eens te verplaatsen in de soms benarde situatie waarin veel mensen zich in Nederland bevinden. Het avontuur dat ik een week heb mogen ervaren is een levensles voor de rest van mijn leven. Ik neem mijn petje af hoe vader Frank van Delden het gezin draaiende houdt met zijn beperkte budget. Chapeau daarvoor!”

Mark besluit met: Kijk af en toe echt even om naar mensen bij je in de buurt die wat extra aandacht nodig hebben, vooral nu in deze moeilijke tijd. Ik ben een dankbaar man.”

 

Klik HIER om de uitzending te bekijken.

 

In de uitzending vertelt Mark o.a over zijn liefde voor voetbal en VVV Venlo in het bijzonder. Op de foto is hij in de business club van VVV in gesprek met voormalig VVV trainer Maurice Steijn en Interior Business Magazine.