Op donderdag 12 november 2020 hebben de voormalig Multimate’s in Bergen en Gennep hun deuren heropend als Hubo.

Bij Hubo Gennep is daarnaast ook het Homed concept geïntegreerd. Homed is het eigen interieurconcept van Hubo en maakt het winkelaanbod compleet. Er worden niet alleen totaaloplossingen voor iedere klus, maar ook voor ieder interieur geboden. Wat beide nieuwe Hubo vestigingen verder uniek maakt is dat ze een uitgebreid assortiment hebben op het gebied van dierbenodigdheden.

Ondernemer Martijn Geurts over de overgang van Multimate naar Hubo “De laatste paar maanden is er heel hard gewerkt aan de ombouw van mijn twee winkels. De COVID-19 situatie maakte het er niet makkelijker op, maar we hebben het gered! Mijn team en ik zijn erg tevreden over hoe het geworden is, we zijn benieuwd wat de klanten ervan vinden. Wij, het vertrouwde team, gaan er in ieder geval weer met frisse moed tegenaan! De formule is gewijzigd, de service en het vertrouwde wat klanten bij ons voelen zeker niet.”

Hubo
Met ruim 200 winkels, 50 jaar ervaring, vakmensen, montage aan huis en een lokale webshop is Hubo één van de grootste en meest ervaren spelers in de doe-het-zelf branche in Nederland. De belofte ‘Hubo helpt’ richt zich op een toekomst waarin de klant niet altijd de tijd én kennis heeft om het zelf te doen. Hubo is er om een helpende hand toe te steken: doe het zelf, doe het samen of laat het doen.

DGN retail B.V.
DGN is de grootste retail-serviceorganisatie voor de zelfstandig doe-het-zelf ondernemer in Nederland. Sinds 2014 is DGN, met zijn formules Hubo, Multimate en Decorette, onderdeel van Euretco.

Euretco B.V.
Euretco is de grootste retail-serviceorganisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.500 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner en Topform. De zelfstandigheid en maximale ondersteuning van de ondernemer staan centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met zo’n 310 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie met 2.100 zelfstandige retailers in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.