Van 9 tot en met 11 juli vindt in 6 beurshallen van het beurscomplex in München TrendSet Sommer 2022 plaats. Hier zijn de nieuwste trends op het gebied van Live & Give, Cook & Eat, Decorate & Create en Work & Play voor de herfst en winter plus kerstmis 2022/23 te zien.

Verheugend nieuws: de beurs zit wat betreft het aantal deelnemers weer bijna op het pre-corona niveau, aldus de organisatie. Na 2 jaar pandemie en ‘spontaniteit in de planning'(zoals het eufemistisch wordt omschreven) is er weer een volwaardige editie. Men rekent in München op bijna 20.000 bezoekers, afgaande op onderzoeken van de beurs vooraf. Uiteraard alleen wanneer de pandemiecijfers zo laag blijven als dat deze nu zijn en volgens de geldende COVID-19 regels in Beieren en daarbuiten.

TrendSet Sommer 2022 in München houdt in: 15 Interiors & Lifestyle Fair Areas. De Topic Areas TrendSet Newcomer, TrendSet Fine Arts und TrendSet Bijoutex. De nieuwste trends in Interiors & Lifestyle. Alle belangrijke exposanten uit de branche. Drie dagen lang kunnen winkeliers, groothandels, online handel, de hotellerie en gastronomie de nieuwste producten en collecties op het gebied van wonen, eten, vrije tijd en cadeaus voor het komende najaarsseizoen en kerstmis ontdekken en direct orderen. Steeds meer deelnemers uit de werelden van kinderen en speelgoed en kantoor weten hun weg naar TrendSet te vinden. De organisatie slaat zich graag op de borst dat dit de enige beurs is waar je in juli al fysiek kunt bestellen voor het najaar. Vooruit dan maar. 

TrendSet – 119. Internationale Fachmesse für Interiors, Inspiration und Lifestyle is van zaterdag 9 juli tot en met maandag 11 juli op het beursterrein in München.