Blomus lanceert haar eerste outdoor collectie en gaf haar de naam Stay. De collectie bestaat uit een loungestoel, een daybed, een poef, kussens en een side table.

Stay belooft het ultieme relaxgevoel, aldus de fabrikant. Deze meubelen zijn comfortabel, hebben een moderne, puristische en natuurlijke look en zijn leverbaar in de drie prachtige grijstinten: coal, cloud en stone. Het design: is van kaschkasch uit Keulen.

De loungestoel en het daybed garanderen een comfortabele houding tijdens het liggen of zitten of je nu aan het zonnen, lezen of chillen bent. De vierkante poef kan worden ingezet als voetenbankje of als een extra zitplek. Dankzij het lichte materiaal kunnen de ligbedden makkelijk naar het terras of de tuin worden verplaatst.

Het outdoor ligbed is van een duurzaam, waterafstotend materiaal. Het hoogwaardige, weerbestendige textiel is bovendien onderhoudsarm en uv-bestendig. De kussenvulling van milieu-neutrale EPS -parels maakt het ligbed volume- en vormvast. Indien de meubelen voor langere tijd niet worden gebruikt levert blomus een bijpassende beschermhoes.

Stay is verkrijgbaar via blomus dealers en via blomus.com.