Met de slogan ‘Niet voor bangeriken!’ presenteert Bold Monkey een nieuwe range aan producten. Omdat we fan zijn van Bold Monkey (een merk van Zuiver Group) delen we dit productnieuws graag met onze lezers. Bold Monkey: ”Val op met een extravagante panterprints en laat onze funky meubels maar ronken.”

Bold Monkey levert betaalbare designmeubelen voor de jeugd. ”Wij zien onszelf graag als extravagant, leuk en net een beetje extra. Bold Monkey richt zich op design liefhebbers die de voorkeur geven aan ‘het unieke boven het uniforme’. Geen mainstream meubilair dus. ”Naast het ontwerpen van banken, stoelen en tafels, willen we ook conversatiestarters ontwerpen. Daarmee bedoelen we trendsettende meubels.”

Met andere woorden, het soort meubelen dat gegarandeerd de aandacht trekt zodra mensen de deur binnenstappen. ”Beschouw ons als de maximalisten van de interieurwereld. Meer is meer, baby!”

Om in de taal van Bold Monkey te spreken: ‘coole shit’, die spullen van Bold Monkey.

Iemand is een kledingstuk kwijt…

 

Net als een dikke BMW: een tikkeltje ordinair, maar toch stijlvol!

Laat uw fantasie de vrije loop gaan met deze kooi…………………..

 

De bold Pussycat van Bold Monkey: hier een borreltafel, uiteraard te verrijken met een pilsje en wat garnituur. of wat cocktails natuurlijk. Afhankelijk van de stemming en van wat er zich op de beeldbuis afspeelt. Of is het een panter?

Bold Monkey: ‘Meer is meer, baby..’

 

Kortom: De tijden van de Yab Yum herleven… Bold Monkey is gewoon echt een cool label!

Meer info: https://www.boldmonkey.com