35 jaar geleden begon de vader van Cole Brekoo met de verkoop van schilderijen. Sinds 2016 staat ze als eigenaar samen met haar partner Twan Schraven aan het roer van familiebedrijf MondiArt, een internationale handelsonderneming die al meer dan 30 jaar aan de weg timmert. Het bedrijf uit designstad Eindhoven kiest tegenwoordig grote internationale podia als Masterly in Milaan, Brussel en Maison et Objet Parijs, en is tegenwoordig ook present op de Huisshow bij Het Anker in Druten en op De Woonindustrie in Nieuwegein. Onlangs nog sloot het bedrijf zich aan bij het Dutch Interior Collectief  in Barneveld .

In samenwerking met vele kunstenaars, fotografen, ontwerpers en andere creatieve denkers worden bij MondiArt collecties in de markt gezet voor een breed publiek. Denk daarbij aan spiegels, hoogwaardig ingelijste reproducties, design carpets, fotografie op diverse materialen en andere woonaccessoires. De onderneming maakte de afgelopen jaren een transitie door die is geïntensiveerd sinds Cole Brekoo de scepter zwaait. Lag vroeger de focus vooral op het importeren van producten uit Azie, nu wordt meer de nadruk gelegd op de ambacht en creativiteit van het productiebedrijf, zonder daarbij de nog steeds belangrijke handelsfunctie uit het oog te verliezen.

Die creativiteit en ambacht, die het inmiddels 25 man sterke MONDiART zo kenmerkt, wordt sterk benadrukt in de film. En daarom zeggen we: zeer geslaagd!