Burik & Burik blikt tevreden terug op de Orgatec in Keulen van een paar weken geleden. De agent in projectmeubilair had meerdere merken op de beurs staan.

PEDRALI – Op de stand #Pedraliworkspaces werden zeven verschillende hedendaagse kantoren geshowd. “Wat gisteren nog een voorspelling leek voor de toekomst, is vandaag het nieuwe normaal!” De office space evolueert op een dynamische en veelzijdige manier, waarbij multifunctionele meubels de belangrijkste elementen zijn. Meubilair moet flexibel, functioneel en duurzaam zijn, om daarmee werkplekken te creëren die eenvoudig kunnen worden aangepast en afgestemd op verschillende behoeften. 

“Zo kunnen vergaderruimtes worden omgebouwd tot aparte werkplekken, worden break-out zones toegevoegd waar je even tot rust kunt komen en wordt er veel aandacht besteed aan bedrijfsrestaurants die van alle gemakken zijn voorzien. Tot slot moeten we een comfortabel thuiskantoor ook niet vergeten. Pedrali springt hier met hun nieuwe collectie perfect op in!”, aldus de agent.

RS BARCELONA – “Work? It’s just serious play! We weten allemaal hoe belangrijk het is om tijdens een werkdag ook af en toe te ontspannen. RS Barcelona speelt daar handig op in, want wat is nou leuker dan een potje tafelvoetbal of ping-pong tijdens de pauze?”

De Crew is het nieuwste teamlid van de collectie. Als de speeltafels van RS Barcelona mini-sportstadions zijn, dan is de Crew de ideale zitplaats om een wedstrijd te kijken en het team aan te moedigen. De tribune is van licht materiaal en dus eenvoudig te verplaatsen. Door de verschillende niveaus is de Crew ook ideaal voor informele vergaderingen, presentaties of de vrijdagmiddag borrel.

EXTREMIS – Tijdens Orgatec konden de bezoekers kennismaken met de flexibiliteit en magie van Extremis. Want hoe groei je mee in een veranderende wereld? Door flexibiliteit te bieden die nodig is.

De AMAi biedt die flexibiliteit. Deze verstelbare tafel met verlichting en elektriciteit kan je aanpassen aan de behoeften van elke bijeenkomst, zowel binnen als buiten, voor werk of ontspanning. Want waarom zou je elke keer  nieuwe meubels kopen als je gewoon één set kunt aanschaffen die op alles een antwoord geeft? AMAi biedt je net als een modulair kantoor alles dat je nodig hebt voor een geslaagde werkdag. Het bewijs? Extremis heeft een volledige brouwerij opgezet op Orgatec en een bruisende werkplek gecreëerd met enkel en alleen AMAi!

Wat was er nieuw? Extremis heeft het zonnescherm van AMAi aangepast en een akoestische-oplossing gecreëerd. Het doek absorbeert geluid, zodat je binnen van evenveel babbelcomfort en rust geniet als buiten. Daarnaast heeft de Hopper de mogelijkheid om verlichting toe te voegen en zagen we de Virus tafel met de nieuwe akoestische Paranoise parasol. Het borrelde van de ideeën!

www.burikenburik.nl