Na het succes van de eerste editie van de interior design days in Shanghai (idd shanghai) in november 2018, heeft organisator imm cologne besloten om er mee door te gaan dit jaar. Gerald Böse, President en Chief Executive Officer van Koelnmesse: “Als organisator van een van de belangrijkste meubelbeurzen ter wereld zijn we zeer verheugd dat we China kunnen bereiken voor Duitstalige fabrikanten met idd shanghai. Made In Germany is enorm populair in de dynamische Chineze markt met zijn enthousiaste consumenten die goed op de hoogte zijn van design. We willen dit gebruiken om Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse exposanten met hen in contact te brengen.”

De editie van 2019 vindt plaats van 20 tot en met 22 november in Shanghai, gelijk met de Salone del Mobile.Milano Shanghai. De beurs vindt plaats in 800 Show. Deze trendy spot in een voormalige fabriekshal (zie foto) is pal naast het Shanghai Exhibition Centre. Sommige exposanten gaan ook op tour door het Rijk van het Midden en doen tien grote Chineze steden aan. Deze bedrijven zijn, onder andere, DEDON, DRAENERT, Jan Kath, Kettnaker, Rolf Benz, Schönbuch en Thonet.

Geen beurs zonder sprekers (waarom eigenlijk?) en ook in Shanghai zullen Duitse en Chineze sprekers aan het woord komen. Is dit een leuke beurs voor Nederlanders? Zeker, vooral wanneer je eind november toch in Shanghai bent en wellicht de nieuwste collecties al eerder kunt zien dan het jaar er op in Keulen…

Meer informatie: www.idd-shanghai.com.